Jul6

Operatie Sjoerd

Categoriën: Schisis

Om de wachttijd te doden heb ik een computer gevonden met internet. Vanochtend om 5 uur ging de wekker. Sjoerd dronk 2 borsten goed leeg. Om even voor half 6 was hij klaar. Precies op tijd dus. Daarna douchen en aankleden en toen naar het ziekenhuis. Precies om 7 uur waren we op de afdeling. Daar mochten we Sjoerd uitkleden zodat hij gewogen kon worden (7240 gram alweer). Sjoerd kreeg een veeeel te groot operatiehempje aan. stond wel grappig. Rond kwart over 8 kwam de pedagogisch medewerker. Ik kende haar al van baby zwemmen, ze heeft namelijk een zoontje een paar maanden ouder dan Sjoerd. Rond half 9 mochten we richting OK afdeling. Daar kreeg ik beschermende kleding aan en na nog een foto en een kus van papa gingen we richting de OK. Sjoerd was rustig en liet het allemaal gebeuren. Het kapje vond hij minder leuk. Na wat gesputter viel hij in slaap en ging ik weg. Nu wachten we op een telefoontje dat we naar de uitslaapkamer kunnen. Eerlijk gezegd viel het me mee. ik hoop dat ie straks niet al te veel pijn heeft.

Ik hou jullie op de hoogte.

 

Links to this post

Opmerkingen

Plaats een opmerking

Toets onderstaande cijfers in om je bericht te plaatsen