Jul9

Zonder pleister

Categoriën: Schisis

De pleister is er af gevallen. Hij zat alleen nog maar op de linkerwang vast dus toen hebben we hem er maar helemaal afgehaald.

Hier het resultaat (ik heb het nog niet schoongemaakt in zijn neus om hem niet te veel te moeten pesten...) :

Het gaat verder goed met hem. Zoals je op de foto's kan zien is hij weer lekker vrolijk. Vandaag heeft hij nog geen paracetamol gehad. Dus ook de pijn is minimaal.

De borstvoeding gaat goed. Vannacht heb ik zelfs liggend kunnen voeden. Echt heerlijk van dan kan je nog een beetje soezen als hij drinkt. Voor de operatie kon ik alleen zittend voeden, omdat ik de borst in de spleet moest drukken om vacuum te laten zuigen. Ik kan nu ook veel relaxter zitten met voeden.

 

Links to this post

Opmerkingen

Plaats een opmerking





Toets onderstaande cijfers in om je bericht te plaatsen